Top Klasse Occasions

Door onze jarenlange ervaring in de autohandel,spreekt het voor zich dat elke auto die u bij ons koopt eerst zeer kritisch wordt nagekeken en voorzien wordt van een nieuwe apk keuring.
Wij zijn op zoek naar een goede occasion, wilt u uw auto inruilen of verkopen. kom dan langs om deze te laten taxeren. Wij zullen u een aantrekkelijk aanbod doen op uw gebruikte auto.

Sinds 2006 uw Occasion Dealer

De Waard Auto’s is sinds 2006 gespecialiseerd in de verkoop van occasion auto’s van goede kwaliteit. Wij kopen alle merken auto’s in. Bij de inkoop checken wij de auto op een aantal voor ons belangrijke punten. Hiermee zorgen we dat we de kwaliteit van onze voorraad op niveau kunnen houden.

Hulp bij financiering

Wanneer je geld wilt lenen voor een auto dan kunnen wij je doorverwijzen naar een financier. Van deze financier ontvang je een offerte en zie je direct welke lening het voordeligst is en met welke rente en voorwaarden je te maken krijgt. Heb je een keuze gemaakt? Dan kun je bij de aanbieder gelijk een lening voor de aanschaf van je auto aanvragen.

Exporteren naar het buitenland

De Waard Auto’s is ook gespecialiseerd op het gebied van voertuigen export. Door onze jarenlange ervaring in het exporteren van voertuigen kunnen wij u optimaal ondersteunen met verschillende exportdiensten.Om uw auto op een goede manier te exporteren dient u wel aan bepaalde voorwaarden te voldoen. Neem contact op voor meer informatie.

Gratis online offerte

U wilt graag weten wat uw auto waard is. Wij raden u aan om eerst rond te kijken op internet sites zoals marktplaats, speurders of autotrader. Hou rekening met het feit dat de vraagprijs op internet meestal de vraagprijs is waar de verkoper nog maar moet zien of er een koper bereid is om dat bedrag te betalen. Hou daarom rekening dat in ons bod ook onze verkoopkosten verrekend zit. Daarentegen krijgt u wel direct betaald.

Klant is Koning!

Bij De Waard Auto’s lopen we voor service een stapje extra. U kunt bij ons terecht voor al uw occasion aankoop vragen. Wij helpen u bij inruil, de financiering en zelfs het exporteren van uw auto. Onze medewerkers zijn vriendelijk, hulpzaam en vakkundig. Wij hebben verstand van technische en commerciele zaken van de auto. We houden een ruime voorraad aan van diverse typen en merken auto’s. Hierdoor hebben we voor een ieder zijn smaak wel een occasion op voorraad.

We hebben ruime openingstijden! Neem contact met ons op.

MAAK EEN AFSPRAAK